-täsmähaku

perjantai 18. toukokuuta 2007

Suunnittelua

Sähköpostiin kilahti lupapiirrustusten tarkistussarjat tänään. Pitää tutkailla ne läpi, ettei suurempia virheitä näy. Ihan hyviltä ne ainakin alustavasti näytti. Liitetään ne huomenissa tänne niin voi muutkin ihmetellä.

Hannan isä tuli myös käväseen Tampereella. Kävästiin tontilla juttelemassa paikallisen isännän kanssa, joka on lupautunut tekemään pohjatyöt tontille. Hieman siinä talon ja autotallin paikkoja katseltiin ja mietittiin. Ensi viikon lopulla isäntä lupautu tulemaan alottelemaan hommia, joten siihen mennessä pitää loput puut kaataa pois tieltä.

Alustavasti oltiin suunniteltu porakaivoa veden saamiseksi, mutta kuulemma vettä pitäisi löytyä ihan rengaskaivollekkin. Kyllähän siinä vähän kustannuksissa säästää, mutta tiedä sitten kummasta tulee tuolla seudulla parempaa vettä. Kummassakin omat hyvät ja huonot puolet. Muutaman sadan metrin päähän tulee pari uutta taloa ja ainakin heille näyttäisi tulevan pintakaivot. Siinä jutellessa isäntä lupasi tuoda kaivonetsijän meidänkin tontille, jos vaikka pohjavettä löytyisi perinteisillä menetelmillä. Kuulemma pajunvitsat eivät ole pettäneet vielä :).

Ei kommentteja: