-täsmähaku

maanantai 24. syyskuuta 2007

Sähköpulaa Vattenfallilla!

Putkari käväsi pistämässä loput putket ja saunaan kuivakaivon kiinni. Loput reunat ja lattiat saatiin eristettyä ja raudotuksia jo hieman laitettua. Alkuun päästiin myös valun alle tulevan radonkaistan laitossa. Huomenna saadaan loput paikoilleen niin sähkäri pääsee hommiin.

Muuten meni päivä hyvin, mutta soitto Vattenfallille korjas tilanteen. Kuulemma meidän sähkötilausta ei näkynyt heidän järjestelmässään!?! 3vk sitten tilattu sähköt ja taulut tontille ja mies kävi vielä juttelemassakin henk.koht. ja merkkaili paikkoja mistä sähköt tulee ja menee. Lupailivat kyllä nyt, että 2.10 toimitus onnistuu vielä.. viikko aikaa. Ilman soittoa tuskin sähköjä olisi vielä talopaketin tultua näkynyt. Just hiljattain luin yhden blogikertomuksen vastaavanlaisesta tapauksesta, pitää koittaa ettiä se blogi jostain netin syövereistä.

TJ-9


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ko. sähköfirman kanssa taitaa olla aina ongelmia. Meillähän ei edellisessä asunnossa ollut aluksi lainkaan sähkösopimusta (vaikka olin sen kyllä soittanut) ja jossain vaiheessa kaksi eri yhtiötä laskutti meitä, kun tää Vattenfall hoiti asiaa :)
Nykyisessä talossa sama meno jatkuu ja viimeksi eilen kirjoittelin Vattenfallille tulenkatkuista sähköpostia. Varautukaa siis pahimpaan ;)) -Henna-