-täsmähaku

keskiviikko 23. tammikuuta 2008

Sähkösuunnitelma paketissa

Sähkösuunnitelma on nyt pähkäilty kuntoon. Toivon mukaan kaikki tarpeellinen on nyt suunnitelmissa, eikä mitään suurempaa puutu. Muutellaan sitten matkalla, jos jotain vielä tulee mieleen.

Talolla on ilmastointiputket saatu välikatolle jo niin valmiiksi, että voi viskasta villat kylkeen. Hieman tulee ongelmia yhden nurkan kanssa. Välikatolta pitäisi saada 2x160 ja 2x125 putket jotenkin tekniseen tilaan, mutta aika mutkitteluksi ja säätämiseksi menee. Ei mene ihan niin helpolla miten aluksi suunniteltiin.
Huomenna koitetaan saada loput kattokoolaukset kattoon ja jatketaan välikaton villoittamista.

Eilen pirautteli myös Vesivekin edustaja ja kyseli voiko tehdä tarjousta ränneistä ja tikkaista. Kiertelevät näköjään kylillä ja katselevat mihin taloihin voisi tarjousta jätellä :) Nopeasti nettiä selaamalla ainakin Vesivekin tuotteet pitäisi olla ihan ok tavaraa, mutta ei sieltä halvimmasta päästä.1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tutunnäköistä meininkiä teillä. :) Melkein kuin omalla työmaalla olisi, vaikkei nyt ihan. Tsempityksiä jatkoprojektille! Onneksi tuo pimein ja väsyttävin aika tuntuu olevan jo ylitetty, joten ei kuin kevättä kohti kovasti mennään ja raksat etenevät toivottavasti mukavaan tahtiin itse kullakin. :)