-täsmähaku

keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Yläkertaan lattiaa ja pihaa siistiksi

Hommat ovat edenneet siihen asti, että yläkerta alkaa kohta olemaan asuttavassa kunnossa. Seinät valmiina, komerot kasattu ja lattia paikoillaan. Toivo elää, että pääsee kesälomalla tekemään pihahommia / parveketta / terassia, eikä tarvitse sisällä kökkiä. Viimevuonna menikin lomat mukavasti sisällä, mutta onneksi ei aurinkokaan hirveemmin paistanut. Pihatöiden aloittaminen odottaa parin isomman puun kaatoa, joka pitäisi suorittaa huomenissa tai viimeistään perjantaina. Sen jälkeen kaivurikuski tulee mylläämään pihaa uuteen uskoon.

Yläkerran lattian naputtelua. Seuraavaksi sitten ovet paikoilleen ja listoja sahaileen. Osa listoista onkin jo paikoillaan, mutta ainahan niitä jostain puuttuu..

Yläkerran wc toimii varastona siihen asti kun saadaan autotalli rakennettua. Lasitiilet seinään ja ovi kiinni ettei keskeneräisyys näy :)

Tilanjakaja erottaa vaatehuoneen omaksi huoneeksi.

Hieman kuvia yläkerran huoneista.

Siittä kaksi isointa puuta pitäisi survasta tonttiin. Siihen sitten kaivetaan autotallille pohjat ja maat täyttönä muualle pihalle.

Vanha pressutalli purettiin pois nurtsin tieltä. Hieman tuli erinäköistä pihalle, eikä enää näytä niin raksaiselta.. tai no vähän näyttää kun nurtsi ei kasva..

Ei kommentteja: