-täsmähaku

perjantai 28. maaliskuuta 2008

Nyt jos kysyttäis..

..laitetaanko levy- vai puhallusvillaa, vastaisin puhallus. Töiden jälkeen ja ennen töitä parit päivät tapellu lisää villaa yläpohjaan ja koittanut vääntää ja kääntää sitä sinne tiiviisti ja limittäin. Ahdasta on ja villaa tuntuu menevän ihan tolkuttomasti. Jotenkin noi viimeset 20cm tuntuu hankalemmalta, mutta sitten kun ne siellä on niin luultavasti eristää paremmin kuin puhallusvilla. Paikoittain pahimpiin kohtiin levyä on mennyt 50cm kerroskin ja ainahan on mahdollisuus jos vilu tulee pölläyttää lisäeristeeksi päälle puhallusvilla - tuskin kyllä näillä talvikeleillä kylmä tulee.

Kahit loppu ja lisää tarvitaan 4-5 letkaa ainakin. Leffahuoneen ja saunan/teknisentilan seinä on nyt muurattu ja sähköpääkeskuksen pääsee pistämään seinään kiinni. Huhtikuun puolessa välissä toivottavasti pääsee eroon vuokrakeskuksesta.

Leffahuoneeseen tein "johtokotelon" (kiitoksia ideasta johonkin toiseen blogiin, en kyllä muista missä se oli). Saa kasan johtoja menemään kivasti seinän sisässä jos tarve vaatii. Ylä ja alapäähän pienet aukot, mistä saa pujoteltua piuhat, jos telkkari tulee seinälle.

Ei kommentteja: