-täsmähaku

maanantai 24. maaliskuuta 2008

Raksatäyteinen pääsiäinen

Pääsiäinen vierähti hyvin pitkälti raksapainotteisesti. Hannan vanhemmat olivat poikkeamassa talolla ja Mikko avitteli taas seinien pystytyksessä. Yläkerrassa saatiin jo vessan ja toisenpuolen seinät pystyyn ja alakerrassa kosteiden tilojen muuraukset aluilleen. Huomenna pitää taas kävästä ostoksilla, kun tänään ei pyhien takia päässyt.
Kiva saada seiniä vihdoin pystyyn, niin hahmottaa paremmin tulevat tilat. Pikkusen joutui tekemään muutoksia alkuperäisiin piirrustuksiin. Yhden sisäoven paikkaa siirretään yläkerrassa, tulevat kaapit madalletaan huoneisiin sopiviksi (huonekorkeus tuleekin olemaan 2450mm eikä 2500mm niinkuin alunperin piti olla) ja yläkerran pesuhuonetta isonnettiin 2cm, niin mahtuu suihkutteleen paremmin.

Oikealla vessa/kylpyhuone, sitten vierashuone (Wendyn ja Pandan huone) sekä vaatehuone ja vasemmalla työhuone. Osa seinistä odottelee rasioita ja sähköjohtoja. Pitää ne tällä viikolla hommata, niin pääsee niitä veteleen paikoilleen. Väliseiniin jätettiin noin 2cm painumavara ja äänieristeeksi laitettiin 5cm villaa.

Kyllä se suorassa menee.... Jos ei mene, niin sitten tasoitellaan :) Sähköjohdot pitää kiskasta katon kautta, ennenkuin menee seinät umpeen. Muutamat letkat kahia pitää kahiakin vielä hommata.

Seinien viistokohtiin laitettiin ylimääräinen 5cm lisäeristeeksi. Eipä sieltä pitäisi hirveemmin kylmää virrata ainakaan enää.

Ei kommentteja: