-täsmähaku

tiistai 11. marraskuuta 2008

Muuttokuume lähestyy.

No niin..


Sauna alkaa jo näyttämään saunalta. Seinät ja katto valmiina ja seuraavaksi sitten lauteita naputtelemaan.


Hannan isä toi tasot mistä päästiin kummankin perheen voimin laittamaan viimeiset kipsilevyt porrasaukkoon paikoilleen. Oviaukkokin muutettiin tällä kertaa pystysuuntaiseksi, niin pääsee pitkästä aikaa kittailemaan seiniä myös aukon kohdalta.

Päästiin jo hieman remppaamaan kylppäriäkin. Piikkailin hanakulmien laatat irti, kun ei suihkut oikein istuneet peitelevyjen kanssakaan fiksusti paikoilleen. Laatat pois, uudet vesieristykset ja laattoihin hieman pienemmät läpiviennit. Nyt istuu hienosti.

Kaivurikuski tuli päiväksi häärimään tiluksille ja nosti leikkimökin pois aidan tieltä ja muokkasi hieman etupihan murskeita ja peitteli kaivon muovit piiloon. Täytemaata saa muutamat kuormat tilata ennenkuin piha tulee siedettävän näköiseksi.

Muutamat laatat jo saatu takan eteen kiinni. Loput pitää leikellä oikeisiin mittoihin ja pääsee nekin lätkimään paikoilleen.

Mikron käväsin hakemassa ja tällä kertaa otin oikean kokoisenkin. Huomenna pitää hakea sille alapuolelle uuni kaveriksi.

Kun uuteen kotiin ilmesty epämääräisiä laitteita, niin vaimo laittoi hieman musiikkia soimaan.. :)

"Vaimo, älä ole onneton meillä melkein kaikki laitteet on jotka kehitys on tuonut tullessaan
vaikka kaikki eivät niistä piittaa.
Kerää kynttilät pois emme tarvitse nyt romantiikkaa Kun olen hankkinut meille tuvan täydeltä elektroniikkaa.
On meillä stereot, televisio, mikroaaltouuni ja videonauhuri on pakastin, kahvinkeitin, mikroprosessori ja pölynimuri.."

- Leevi and The Leavings

Ei kommentteja: