-täsmähaku

maanantai 17. marraskuuta 2008

Parit uudet kuvat

Mitään isoa ja mullistavaa ei ole sitten viime päivitysten raksalla tapahtunut, mutta aina jotain pientä. Peltimies kävi tuomassa raksalle kasan peltiä ja tänään pikkusessa vesisateessa (..niin ja terveisä vanhemmilleni, jotka lomailevat etelän auringossa.. :)) kiinnittelin osan jo paikoilleen. Kuistin yläpuolelle ja erkkerin päälle ruuvailin hieman suojaa pelleistä, mutta sade karkoitti minut sisähommiin ennenkuin sain takapihan parvekkeen kohdan tehtyä.
Kaivon vielä iltasella tyhjäilin ja pistin suodatinhiekat paikoilleen, jos vaikka putkari tulisi huomenna kytkemään vedet taloon. Putkarin piti tulla jo viikko sitten, mutta kiireitä kuulemma ollut. No toivotaan, että ensiviikolla pääsee korkkaamaan Gustavsbergin pöntön :)

Sitten muut tapahtumat.

Safka kylmenee ja kuumenee, homma hoidossa.

Eteisen ja kuistin väliin kiinniteltiin lasitiilet paikoilleen. Puolikas tiili jäi vajaaksi (ei ei.. ei ollut mittausvirhe :)) joten semmoinen pitää vielä hakea ja kiinnitellä. Lasitiilien reunoille pieni kaistale lasisilikonia ja keskelle reunoja sitten tujaus uretaania (toimii aina), niin pysyy seinässä kiinni.

Kaikki alakerran ovien karmit on nyt kiinnitetty ja huomenna pääsee pistämään parit viimeiset ovet paikoilleen.

Mites ne kulmat laskettiinkaan.. sin oli kulman vastaisen kateetin suhde hypotenuusaan.. vai miten se nyt oli.. Äh, silmät kiinni rälläkkä käteen ja kivet poikki.

Minä rälläköin ja Hanna laatoitti takan eteen kivet. Hyvin istuu, vielä listat reunoille ja se on siinä.

1 kommentti:

Jani kirjoitti...

noni noni, tupareita ootellaan jo! Sauna kuosiin ja sassiin.