-täsmähaku

maanantai 1. joulukuuta 2008

Päivitellääs taas hieman..

Jahas, mistäs sitä oikein aloittais kun kaikkea on taas tapahtunut.
Putkari oli muutaman viikon kateissa, mutta löytyi sitten raksalle asti. Kävi kytkemässä pöntöt henkiin (jipii), suihkut, ulkohanan ja kylppärin hanan. Vielä tarttis kytkeä pesukoneet ja loput hanat ja ehkä nekin tässä joskus tulee kytketyiksi. No nyt on itselläkin levollinen mieli kun pöntöt toimii ja jätteet siirtyvät puhdistamoon :). Muutenkin kaikki muuttotarkastuksen perushommat on kasassa, ruokaa saa tehtyä ja peseytyyn pääsee. Koitetaan tälle viikolle saada tarkastusta, niin pääsis ensiviikolla kantamaan tavaroita kämppään.

WehoPutsin valo loistaa yön pimeydessä - kaikki siis hyvin. Helposti onnistu putsin käyttöönotto eikä nyt viikon kokemuksen perusteella mitään negatiivistä ole sanottavaa :). Pitäisi varmaan asentaa GSM-vikahälytys tohon, kun muuten tulee vähän väliä vilkuiltua palaako valo vai ei.

Sähkäri käväsi kytkemässä keittiön kattovalot toimintaan ja toimitti samalla myös koristelasit valoihin.Suihkut asennettu ja toiminnassa. Vielä ei olla testattu miltä tommonen sadesuihku tuntuu, mutta kasteleepahan nyt ainakin. Silikonit pitäisi vielä levitellä laattojen läpivientien kohdille, niin saisi peitelevyt paikoilleen. Suihkut ovat Svedbergsin Quadra suihkusettiä.Kaikki ovet ja 95% listoista on nyt asennettu. Aikas kovissa hinnoissa noi hieman erikoisemmat listat ja niihinkin saa jo pienen omaisuuden hukkumaan.

Muutto-tj jotain alta 2vk, eli jouluksi uuteen kotiin - toivottavasti.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jestas kun teillä on kirkas tuo WehoPutsin valo? Ootko vaihtanut sen vai vääristääkö valokuva vaan... Meillä se on tosi pieni ja himmee ;)

Mika kirjoitti...

Se mukana tullut energiansäästölamppu siellä loistaa. Kameran valoitusaika taitaa vaan tehdä pimeästä kirkkaampaa. En nyt muista wattimäärää, mutta kyllä toi nyt ihan sopivasti tuolta näkyy päivälläkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuli nyt vasta tarkistettua mitä vastasit ;)

Mielenkiintoista, meillä tosiaan to on valo tosi himmee. Mikälie ledivalo tms. Ei mielestäni ollut mikään energiasäästölamppu.

Lieneeko eri aikoina valmistetuissa/tilatuissa laitteissa eri versioita osia...

Tiina kirjoitti...

Oletko ollut tyytyväinen WehoPuts järjestelmään? Olen itse yrittänyt tutkia eri yrityksien jätevesijärjestelmiä ja muutama muu tuttu myös kehunut WehoPuts järjestelmää. Ilmeisesti järjestelmä on helppokäyttöinen kertomasi perusteella. Onko joutunut paljon huoltotöitä tekemään? http://www.talomen.fi/wehoputs

HANNA kirjoitti...

Kiva, että toimii tuo WehoPuts teillä. Mekin olemme miettineet. Mikä tuossa valossa on ideana? Onkohan mahdollista se kytkeä pois, jos ei sitä tahdo näkyville ilta-aikaan?