-täsmähaku

torstai 4. joulukuuta 2008

Kengät pois! Meillä on siivottu.

Jeah! Otettiin tänään urakaksi roudata kaikki ylimääräinen raksatavara yläkertaan ja siivoilla paikat kuntoon. Aluksi näytti hieman loputtomalta urakalta, mutta kyllä siittä sitten siisti saatiin. Alkuviikosta oli Lappeenrannasta hieman vahvistuksia raksalla (kiitoksia vaan) ja kahvat, peitelevyt ja listat saatiin melkein kaikki paikoilleen. Saunakin alkaa jo näyttämään saunalta ja kiuasta pitää kohta ruveta metsästämään.
Putkarin pitäisi tulla huomenna (kopkop) kytkemään loput liitokset kuntoon ja huomenna jatkuisi myös rakennustarkastajan metsästys. Ei ole 3pv vastannut puhelimeen joten muuttotarkastusta ei olla saatu vielä sovittua. Ihme touhua.
Itse väännyin alkuviikosta yläpohjaan ja tein loput villoitukset valmiiksi - voittaja fiilis taas kerran! Vielä tarvis sinne kiipeillä tekemään läpiviennit, löymään parit ristituet ja tekemään parit kävelysillat, mutta se on jo hauskaa puuhaa.


Muutamat listat vielä puuttuu ja lasivitriinistä uupuu parit kahvat, mutta kyllä se jo keittiöltä näyttää. Mahtuu varmaan aikas hyvin tavarat nykyisestä 2m² keittiöstä.

Siinä voi köllötellä takkatulen loimussa. Listat uupuu vielä.. ja venttiilit pitäisi asentaa.

Puolikkaan lasitiilen metsästys on vielä käynnissä ja portaat mietinnän alla. Ostaakko vai tehdäkkö itte. Jos itse väsäis, niin tulisi siittä kuitenkin 2k€ säästö..

Parit kuvat eteisestä. Kuistista ei ole vielä kuvia kun siivous kesken :)

Alakerran WC. Pönttö toimii, hana ei. Sinne joutuu vielä listoja vääntämään jossakin vaiheessa.

Khh alkaa olemaan pyykkärin vettä vaille valmis.

Saunassa ylälauteet jo melkein valmiit ja seiniin/lauteiden alaosiin vedetty valokuidut paikoilleen. Hannan isä on saunaa ahkeroinut ja kuulemma viimeistään Jouluna on valmiina :)

Romanttisen takkatulen loimussa voi samalla tiirailla Prison Breakit töllöstä :)

Yamahan lattiasetti menee yläkertaan kunhan se valmistuu ja pöly laskeutuu. Tänne pitäisi hommata kasa Choruksen 662:ia ja joku Vertigo (Quatro? no ei kai..) ilmoittamaan naapurille, että leffa on alkanut. Hieman joutuu varmaan seinille tavaraa ripustelemaan, että saisi akustiikasta siedettävän amatöörin korville. Ainoa mikä pääsi unohtumaan, niin kaiuttimien lattiavedot listojen alle. Saahan ne tokin myöhemminkin jos tarvetta on. Kattoon tulikin sitten vedettyä tarpeeksi piuhaa/putkea 7.1 järjestelmälle ja tykille HDMI-kaapeli + parit tyhjät putket sinne, tänne ja tuonne.

2 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Mitä sä tommosia onnettomia hissikajareita sinne laitat. Genelekkiä sen olla pitää http://www.hifistudio17.fi/Kaiuttimet/genelec.
=)

Mika kirjoitti...

Väärän väriset, muuten kyllä.