-täsmähaku

torstai 12. helmikuuta 2009

Uusi vuosi ja uudet kujeet..

..jaa kappas..
Johan se vuosi 2009 on tässä jo kohta puolessa välissä ja edellisestä kirjoittelustakin on sitäkin enemmän. No täälä sitä vielä temmelletään samoilla nurkilla, joten päivitellääs nyt hieman tunnelmia.

Mistäs sitä oikein taas alkais. Täällä "maalla" ollaan nyt pari kuukautta asusteltu ja hienosti tänne tämmönen keskustajunttikin on kotiutunut. Hiljasta on, mutta niinhän se pitääkin. Raksa on muuttunut kodiksi, korttelin halkaisia hieman kasvanut ja naapurit vähentyneet. Vaikka muutos olikin suuri, niin ei valittamista ole - suosittelen. Kädelliset viihtyy ja niin viihtyvät noi kaksi nelijalkaistakin. Wendy voisi loikoilla pihalla 24h ja Panda viihtyy olkkarin matolla takkatulen lämmössä.

Yläkerta on nyt vielä vaiheessa ja siellä sitä hommaa piisaa vielä kesäksi asti. Alakerta on saunaa vaille valmis, mutta kk sisään 1. löylykin tulee varmaan otettua. Muuten kaikki perustyökalut on kunnossa: katto ei vuoda, lämmöt pysyy sisällä, vesi tulee ja menee, netti toimii ja kaivovesikin todettiin "hyväksi talousvedeksi". Hieman toi kaivovesi jänskätti, mutta onneksi arvot olivat kunnossa.

Tässä nyt muutamia kuvia miltä täälä tällähetkellä näyttää. Sisustaminen on tosin aikas vaiheessa, koska yläkerta on vielä mitä on. Tällä hetkellä leffahuone toimii tv-huoneena, makkarina, varastona ja vaatehuoneena, joten siittä ei kuvia vielä :) Koitetaan päivitellä taas blogia hieman tiheemmin, niin ehkä tämäkin antaa itselle lisää motivaatiota kivuta yläkertaan hommiin. Jotenkin se on helpompi kellahtaa sänkyyn katsomaan töllöä töiden jälkeen kun kiskoa haalareita niskaan ja kivuta yläkertaan..


..tämmöstä tällä kertaa. Päivitellään kohta lisää, pysy kanavalla!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla kuulumisia ja nähdä uusia kuvia! Teillä on hieno uus koti! Miten teitte laatoitusten saumat; yritän kuumeisesti selvittää miten saa siistit saumat; pitääkö niitä jollain sähköjohdonpätkällä tms. vetää, että saa siistit? Kun jostain sellaisestakin luin? Vai tuleeko ihan muuten? Olen "vakkarilukija" teidän blogissa; itsekkin rakennetaan. Toivottavasti jaksat vastata!

Mika kirjoitti...

Saumauksissa ei käytetty muuta kuin sientä ja vettä. Saumoihin tarpeeksi tavaraa ja sienellä sitten hinkataan saumat oikeaan muotoon :). Ja sitten jos ei jälki miellytä, niin naulalla on hyvä rapsutella saumat auki..

Johtokikkailua koitettiin akryylimassan ja silikonin kanssa, mutta siinäkin sormi+fairy vei voiton.

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitus ei ole arvostella, muutenkin on pirun hieno talo tulossa, ja mielenkiinnolla tutkiskelin juttua.
Keittiössä vaan pisti silmään, ja pakko kommentoida, tuo uunin sijainti suoraan jääkaapin kyljessä.
Ei kaikkein suositeltavin ratkaisu jääkaapin, ei kestävyyden eikä virrankulutuksen kannalta, että uuni polttaa vieressä.