-täsmähaku

lauantai 21. maaliskuuta 2009

Missä mennään - Jouko ja kosti! osa x

Dodi!

Pikkuhiljaa alkaa noi yläkerran tasoittamiset vähentyä ja lopullista pintaa tulee esiin. Aikas kevyellä aikataululla ollaan tässä yläkertaan kavuttu, mutta ei pidä hätiköidä - hitaasti hyvää tulee :) Pidemmittä puheitta, pistetääs parit kuvat ilmoille.

Sauna odottelee vielä kiuasta, mutta viikonloppuna pitäisi sekin olla paikoillaan. Toivottavasti saadaan sähkäri kytkemään se ensi viikolla, niin pääsee saunasta vilkuttelemaan naapurille :). Lasit saatiin paikoilleen, mutta yhden kiinnikkeen joutuu vielä viilaan kiinni ja hieman pitää säätää lasien paikkoja muutenkin.

Yläkerran tyähuone. Seinä on maalattu hieman vihertäväksi, mutta 500W valoteho ja valoitusaika kamerassa ei oikein saanut värejä nettiin asti (no juu, olishan sen nyt saanu säätämällä) . Katto puuttuu vielä tästä huoneesta ja aulasta, muissa sitten onkin jo valmista.

Tänne huoneeseen kokeiltiin ensin yhtä toista väriä, joka paljastu sitten liian nasuksi. Ei muuta kuin uudestaan maaliostoksille ja toista väriä pintaan. Tämä taitaa jäädä sitten paikoilleen. Noi kattoviistot päätettiin sitten laittaa myös kattopanelilla, muuten niissä olisi ollut aika säätäminen tasoituksen kanssa. Listat vielä niin hjyvä on!

Siittä sekin idea sitten lähti. Jossain luki, että rohkeimmat voivat kokeilla Sadolinin Moon -sisustusmaalia isommallekkin alueelle joten.. pensseli käteen ja testataan koko seinään. Sienellä koitettiin ensin taputtelutekniikalla, mutta jäi aika vaisuksi. Toi pensselitekniikka on hiinä ja hiinä onko liian äksy. Maalia on vielä jäljellä, joten voi miettiä päädytäänkö isompaan kuvioon harjatekniikalla. (Tommoseen seinään meni noin 0,5l maalia 91% peitolla)

Leffahuoneeseen tuli hommattua jo uusia laitteita. TV-taso on vielä hakusessa, kun sopivaa ei ole löytynyt. Voi käydä niin, että koitetaan väsäillä sopivista palikoista semmoinen omin avuin. Bauhaussissa on ihan hyvä valikoima erillaisia levyjä myytävänä, joten niistä vois jotain kehittää.

Mitäs tuolta nyt sitten löytyy tällä hetkellä:

Samsung PS58A676
hoitaa kuvaa näköhermoille
Maximum 8000 hoitaa kanavat töllöön ja nauhottaa saippuasarjat
Yamaha RX-V663 vääntää ääni ja kuva-raidat kaiuttimille/tv:lle
Playstation 3 hoitaa leffat, kuvat, musiikit ja pelit (320GB kiekko sisällä)
Wii hoitaa loput mitä PS3 ei hoida
HTPC hoitaa nettipuolen ja täyttää aukot mihin maximum / ps3 /wii ei pysty.
5 x Chorus Compact 662 luo tunnelmaa romanttisiin leffoihin
2 x Chorus Compant 682 antaa tukea 662:lle
1 x Chorus Vertigo XLS UcD ilmoittaa naapurille, että leffa alko jo!
+ sitten jotain muuta roinaa

Akustiikkaan perehdytään sitten joskus kun leffahuoneesta saa sängyn ja muut roippeet pois. Todo listalla on akustiikan mittausmikrofonin väsääminen ja akustiikan parantaminen leffahuoneessa, mutta siittä sitten joskus tulevaisuudessa. Eihän tästä mitään kummosta huonetta saa tehtyä, mutta ainakin semmonen mikä itselle riittää.


Ei kommentteja: