-täsmähaku

lauantai 5. huhtikuuta 2008

Pientä päivitystä

Jotain hommia taas saatu eteenpäin raksalla. Kosteiden tilojen seinät ovat saaneet jo hieman lisää korkeutta ja putkari tulee ensi viikolla pistämään hanakulmat kiinni ja vetämään yläkerran vessaan vedet ja viemärit.
Mitään muuta kovin suurta ei ole tapahtunut, mutta kaikkea pientä kylläkin - pihaa siivottu, kipsilevyjä ruuvailtu kiinni, elementtien saumakohtia eristelty ja tietenkin siivottu sisällä.
Ensi viikolla olisi tarkoitus aloitella jo hieman sähköjohtojen ja rasioiden asenteluja ja koittaa saada koolaukset alakerran kattoon.


Reiät putkille yläkertaan. Suihkun viemärin aukko tosin tuli laitettua 60cm väärään paikkaan, joten se menee uusintaan :).


Muutamat kahit joutuu vielä latomaan ja oviaukon päälle pitää tehdä sopiva palkki betonista.


Muutamia sähkötarvikkeita - Rasioita, vedonpoistajia, irtonysiä, jakorasioita, yhdysholkkeja, asennusputkea (TAM20), tietoliikennekaapelia (CAT6), antennikaapelia ja MMJ:tä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi,
Ei kai noiden kosteiden tilojen seinien takana ole muovia? Olen ymmärtänyt, että vesieristeseinissä ei saa olla takana ulkoseinässä enää höyrysulkumuovia kun tuo vesieriste itsessään toimii höyrysulkuna?

En kyllä ole varma, mutta näin olen ymmärtänyt tai näin olen antanut itselleni kertoa.

Mika kirjoitti...

Kyllä siellä sulku on, mutta sen ja kahien välissä on 25mm ilmarako eli tila pääsee tuulettumaan toisiin huoneisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Cool, näin ajattelinkin/oletin ;)