-täsmähaku

keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Taas väännetään

Sähkärit tekivät ensivisiitin talolle (jos lattialämmityksen vetoa ei lasketa) ja kyllä he jo jotain saivat aikaiseksi. Eilen asensivat yläkertaan rasioita ja kiskoivat kaapelia ja tänään laitetaan sähköpääkeskus kiinni ja kattolämmityselementtejä yläkertaan. Hieman päänvaivaa tuottaa yläkerran terassin valopaikat, joista lähtee (korjaan toisesta) jonnekkin paikkaan x putkitukset. Toista päätä vaan ei tahdo löytyä, mutta luultavasti se on välikatolla tuulensuojalevyjen ja 40cm villan välissä jossakin.. Tosin vetojousikaan ei perille löydä, joten putki on voinut tipahtaa alkuperäisestä paikasta pois.
Putkari kävi myös eilen pistämässä yläkerran viemäriverkoston aluilleen. Vesijohdot ja lavuaarin putki vielä paikoilleen, niin se olisi hyvällä mallilla. Alakertaan sitten vielä hanakulmat, jakotukit ja tuuletuksen/radonputken nostaminen katolle.
Yläkerrasta sähköjohdot tipautetaan tekniseentilaan. Tolle seinälle ei hirveästi kannata mitään porailla tulevaisuudessa.Yläkertaan menossa viemärit. Radonputki odottelee vieressä vuoroaan. Hieman tavallista paksumpi väliseinä tuli tohon kodinhoitohuoneen ja vessan väliin - mahtuu putket paremmin.

Alaslaskettukatto joudutaan pistään eteiseen yläkerran viemärien takia.

Ei kommentteja: