-täsmähaku

lauantai 19. huhtikuuta 2008

Piuhaa siellä ja täällä

Sähkäreiden jäljiltä katto ja seinät täynnä johtoja. Niihin voi sitten myöhemmin porailla reikiä, kun kiinnittelee tauluja ja lamppuja. Yläkerta olisi nyt sähköjen osalta melkein valmis ja alakerrassa on vielä pariksi päiväksi projektia. Aikas kasa niitä johtoja tonne seinän sisälle upotetaan eli tarkkana saa olla, jos ja kun innostuu reikiä poraileen. Alakerran katon koolasin tänään valmiiksi, eli viimeisen väliseinän voi nostaa pystyyn olkkarin ja leffahuoneen väliin. Tosin siinä välissä on vielä kasa kipsilevyjä, jotka pitää ensin nostella sivuun. Leffahuoneeseen pitää sitten putkitella kaikelle mahdolliselle kaapelille reitit ennenkuin paneelit tulee paikoilleen.


Alakerrasta hieman johtosekamelskaa. Oikealla porrasaukko, keskellä ovi kodinhoitohuoneeseen ja vasemmalla alakerran vessa.


..tässä sama kohta eri suunnasta.


Kodinhoitohuoneen katosta kuva yläkerran vessan putkituksista. Jakotukki vesille ja poistot viemäreille. Radonputki vielä nostetaan tosta viemärin tuuletusputken kanssa katolle, saadaan ne sopivasti koteloitua yläkerran vaatehuoneen seinään.

Siinä ne kattolämmityselementit sitten killuu. Yllättävän paljon ne peittää koko katon pinta-alasta. Joka huoneessa on oma termostaatti, niin voi säädellä lämpöjä palkkanauhan mukaan :)


Hanakulmat asennettu ja seinä odottelee uraamista. Olishan ne sinne kahien rakoihinkin saanu, mutta tällä kertaa näin.

1 kommentti:

Jani kirjoitti...

Nordealta on tullu uus suoraveloitustermostaatti sähkölämmittäjille. Kannattaa tutustua =)
Ei vaiskaan, ota perkeleesti kuvia noista sähköistä niin tiedät missä ne menee. Ja laita kuvaan aina joku mistä saat mitta suhteen esim röökiaski. Sitten on helppo mittailla jälkeenpäin missä piuhat kulkee.