-täsmähaku

perjantai 2. toukokuuta 2008

Hieman päivitystä taas

Tovi taas vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta, mutta tässä taas lisää juttua muutoksista.
Sähkärit käväsivät tosiaan viikko sitten vetämässä loputkin johdot paikoilleen ja kiinnittivät myös sähköpääkeskuksen seinään. Ensi viikkoon menee ennenkuin saadaan oma mittari kiinni verkkoon. Hieman tuotti sähkäreille ongelmia joidenkin johtojen vedot. Talotehtaan "valmiit putkitukset" olivat lähteneet melkein joka paikasta juoksemaan ties minne ja osan seinistä saikin sitten repiä auki johtoja varten.. Tiedä sitten oliko vika talotehtaan päässä vai pystyttäjien päässä. No anyway, nyt johdot ja rasiat ovat paikoillaan. Audio/Video -kaapelit pitää vielä putkitella oikeille paikoilleen kunhan jaksan syventyä siihen urakkaan.
Wappu sitten menikin raksalla kipsilevyjen parissa ja osa seinistä saatiinkin jo umpeen. Tänään Hannan vanhemmat tulivat visiitille ja väsäsivät lisää levyjä seiniin ja piippua pystyyn, huomenna jatkuu urakka.

Parit kuvat alakerrasta. Seinät osittain levytetty ja rasiat paikoillaan.

Sähköpääkeskus kiinni seinässä.

Olohuone ja takana tuleva leffahuone. Siittä se piippu alkaa..

..ja tällä hetkellä tohon se päättyy.

Yläkerran aula. Vasemmalla makuuhuone, jossa piippu matkalla katolle.

RaksaWappu™! Pallogrilli kaivettiin esille ja toimihan se vielä :). Hieman joutui hiekkapaperia näyttämään ritilälle, mutta ei hirveästi ruosteista aromia piffeihin tullut.

Yläkerrassa koteloidaan vaatehuoneeseen viemärin tuuletusputki ja radonputki. Kulkee siististi sieltä sitten katolle. Vaatehuoneeseen ajattelin vielä väsäillä vaatekuilun alakertaan (siinä kohtaa kodinhoitohuone). Sais likapyykit kivasti viskottua siittä pesuun.. ideani ei saanut vielä kannatusta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla vähän myöhäinen kommentti, mutta jos nyt rakentaisin, niin ehdottomasti haluaisin tuollaisen pyykkikuilun.