-täsmähaku

keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Leffahuoneen putkituksetSiinä menee toivon mukaan kaikki tarvittavat putket. Kaiuttimille laitoin 2x2.5mm2 kaapelit ja valmiit putkitukset tuli kaikille muille paitsi subbarille ja keskikaiuttimelle. Tykille menee 2kpl 20mm putkea jos sinne jotain tarvitsee, mutta luultavasti selviää yhdellä HDMI-kaapelilla. Tosin HDMI-kaapeli tuottaa hieman ongelmia, koska perus TYPE A -liitin ei mahdu 20mm putkeen, joten sen joutuu ehkä vetämään ilman putkea tai sitten hommaamaan TYPE C -liittimen ja siihen adapterin.. tai sitten vetämään isomman putken - mietitään.
Lisäksi laitoin tohon rasiaryhmään yhden putken suoraan taaksepäin kattoon (ei tule käyttöön 7.1 -järjestelmässä) ja 2 putkea menemään tekniseentilaan. Niissä tulee kulkemaan luultavasti äänisingnaali takapihalle ja ehkä saunaan ja yläkerran "data"-huoneesta kuva/äänisingnaali tai sitten jotain ihan muuta.

Pikkusen olen myös miettinyt mitä laitteita voisi hommata. Budjetti tälle projektille ei nyt ole kummonen, mutta kai sitä jotain pitää ostaa.
Alustavasti olen miettinyt vahvistimeksi Sonyn uutta STR-DG720 ja kaiuttimiksi Choruksen 662:a, mutta kattoo nyt mihin päätyy. Toisaalta olisi kiva upottaa kaikki seiniin ja pistää piiloon mutmut taitai, hankalaa!
Pihalle (ja ehkä saunaan) ajattelin pistää Bosen 151, pitäisi kestää vähän rankempiakin säitä ja kosteuksia. Keittiön ja yläkerran kattoon mietin myös jotain integroitua ratkaisua äänelle, mutta pitää tyytyä nyt vain kiskomaan tarpeeksi halpaa putkea, niin voi sitten toiste miettiä mitä mihinkäkin tulee jos tulee.

Ei kommentteja: