-täsmähaku

torstai 15. toukokuuta 2008

3165 kg palapeli.

Dodii, taas mennään. Nyt on omat sähköt kämpässä, takka paketissa, seiniä tasoteltu ja varmaan jotain muutakin vielä tehty, mitä nyt ei tule mieleen. Toissapäivänä kanneltiin kaikki takkakivet sisään ja tänään urakoitiin Nunnauunin muurarin kanssa Ronja Duo 2 -palapeli kasaan - 11h urakka. Alustavasti ajattelin, että muutamassa tunnissa saa roudattua kivet olkkariin, mut hah. Niitä riitti ja riitti, oli sen ja tän kokosta ja pari tommosta. Koko iltapäivä ja ilta siinä meni, mutta saatiinhan ne sitten omille paikoilleen. No valmiiksi se tulisiakin sitten tuli ja ei voi olla ku tyytyväinen. Piippua on vielä muutamat metrit tekemättä, joten ei päästy vielä pölläytteleen savuja ilmaan.

Keskus kiinni ja mittari rullaa. Kolmivaihesyöttöön ja sisälle kodinhoitohuoneen pistorasiaan laitettu virrat päälle.

Eteinen tyhjennettiin kaikesta tavarasta, niin pääsee katon tekemään loppuun ja seinät tasoitteleen.

Hieman tasotetta seinään tulisian paikalle

Kivet roudattu sisälle ja pistetty "suunnilleen" ohjeen mukaan levälleen. Olisi pitänyt laskea montako kipaletta noita nyt loppujen lopuksi oli.

Tadaa, siinä se sitten valmiina parista eri kohdasta. Makkarat keppiin ja pizza uuniin, kitos. Muutamat laatat jäi yli, joten niistä pitää kehitellä jotain koristeita. Kyllä tolla lämmittelee ( Hyötylämpö/vrk: 77 kWh) ensi talven mukavasti, toivotaan kovia paukkupakkasia.

1 kommentti:

Jani kirjoitti...

Älä tee vuolukivistä koristeita. Vedä ne vingulla n. nyrkin kokoisiksi paloiksi ja heitä kiukaalle päällimäisiksi kiviksi. Takuu hyvät löylyt.