-täsmähaku

tiistai 6. toukokuuta 2008

Vuosi vierähti nopsaan.

Jos palataan hieman ajassa taaksepäin, niin tarkalleen vuosi sitten kaikki näytti tältä:

ja nyt ollaan päästy tähän:

Puutalon kuvastossa unelma omasta talosta näytti tältä:

ja nyt ollaan tässä vaiheessa.

Hieman on vielä matkaa valmiiseen pakettiin, mutta kun vanhoja kuvia katselee, niin onhan siellä raksalla joka kuukausi jotain tapahtunut.

Nyt vaiheessa on leffahuoneen johtojen putkitus. Tarkoitus ei ole tehdä tästä huoneesta pelkästään viihdekäyttöön suunniteltua optimaalista kuuntelukoppia, vaan ihan normaali huone missä nyt voi leffoja katsoa ja aikaa viettää.
Idea olisi kuitenkin rakentaa 7.1 järjestelmä, hommata kattoon videotykki ja rakennella sopiva kangas kuvalle. Kaikki pelit ja vehkeet on vielä hommaamatta, eli ne ostetaan sitten joskus kun sen aika tulee. Nyt tehdään varaukset kaikelle mahdolliselle mitä mieleen juolahtaa :)

Rakentelin tommosen erillisen 2x3 rasiaryhmän johon pitäisi sitten kaikki kaapelit saada nätisti riviin. Noihin sitten vedot ja joskus rakentelee sopivat kiinnitykset eri piuhoille. Seinää jouduin koolaamaan vielä laudalla alkuperäisistä suunnitelmista poiketen, koska tohon kantavan seinän palkkiin en viitsinyt porailla x-määrää reikiä 20mm putkille. Nyt ne saa menemään nätisti rasioille asti laudan ja seinän välissä. Katto on nyt hieman vielä auki, että lasketaanko sitä, tuleeko siihen akustiikkalevyt vai mitä. Näillä eväillä mennään taas eteenpäin.

..niin ja Allaway -keskuspölynimurin putket odottelee asennusta:

Ei kommentteja: