-täsmähaku

torstai 10. huhtikuuta 2008

Piippu tuli

Schiedelin valmispiippu Rondo Plus tömpsähti tontille alkuviikosta. Olihan siinäkin ihan mukavasti kantamista pienessä vesisateessa. Onneksi kuski tipautti sen oven lähelle, ettei tarvinnut sitä kauempaa kanniskella. Ensi viikolla varmaankin koitetaan nostaa piippu pystyyn, niin pääsee takkamuurari hommiin.
Muuten talolla on aika vierähtänyt teippaillessa alakerrassa sulkumuovia ja eristäessä elementtien välissä olevia välejä. Kylppäriin tarvis vielä 2 letkaa kaheja, niin sais sen kuntoon. Putkarin pitäisi tulla tällä viikolla laittamaan putket yläkertaan, hanakulmat alas ja kiinnitteleen jakotukki paikoilleen. Sen jälkeen voikin alakerran loput väliseinät hieroa kasaan. Seuraavaksi ToDo-listalla olisi sitten katon koolausta, teknisentilan seinän tasoittelua ja sähköjen vetoa sinne ja tänne.


Palapeli


Saunan ja teknisentilan seinän kanssa meidasi käydä hassusti. Alhaalla olevasta kuvasta näkee miten olin tukenut vesiputket /fiksusti/ oveen, ettei ne paina kaheja muuratessa. No seinä nousi pystyyn ja tuki jäi tietenkin paikoilleen. Siittä seurasi se ettei teknisentilan ovi auennut enää.. grr.. Muutama tovi vierähti kikkailussa ja aukesihan se ovi sitten vihdoin. Joutu hieman yläkautta sahaileen jatkovarrella narua poikki..

1 kommentti:

Jani kirjoitti...

Heheheh, näppärästi tuit noi putket =)