-täsmähaku

perjantai 11. heinäkuuta 2008

Kyllä se edistyy.

Noniin. Tarpeeksi kun vääntää ja hakkaa päätä seinään, niin jotain näkyvääkin tulee. Kylppärin seinät jo 80% laattojen peitossa, erkkeriin naputeltu paneelit kattoon ja 1/3 olohuoneen katosta mdf-levyn peitossa. Huomenna jatketaan olohuoneen katon kimpussa ja kodinhoitohuoneeseen saadaan varmaan ainakin osa seinälaatoista paikoilleen (hieman joutuu seiniä vielä viilaan). Loputkin kaakelit rupeaa olemaan valittu/heattu joten ei hätiä - kovaa asennusta vaan. Hieman noita seiniä ja laattoja joutuu säätään tossa asennusvaiheessa, mutta kyllä ne hienosti siellä roikkuvat. Noiden isojen laattojen asennuksessa kannattaa ottaa huomioon niiden paino. Tommonen naru vaakasaumoissa joustaa ihan kivasti, joten aamulla voi olla saumat aikas timmissä kunnossa.. Pala pahvia tai muoviristikot pitää saumat linjoissa.

Aamulla tuli myös haettua leffahuoneeseen halogeenien suojakuvut, kodinhoitohuoneeseen kurasyöppö® ja vaimo käväsi anopin kanssa päiväsestä ostelemassa hieman lisää laattoja kylppärin "väliseiniin" ja kodinhoitohuoneeseen, hyvältä näytti.

Kohta pääsee väsään kattoa, lattiaa, saumaan laattoja, asentamaan kalusteita, valitsemaan hanoja ja sitten soittelemaan sähkärille ja putkarille ja luultavasti sen jälkeen suihkuun. Näin se menee.

Kurasyöppö odottelee asennusta.

Halogeeneille pistettiin kuvut kattoon ja levyt päälle. Merkattiin tosin sitä ennen paikat minne ne halogeenit tulee, niin osaa reiät porata niille. Ton teräspalkin kanssa joutuu varmaan parit kerrat ottamaan painia ennenkuin se on peitossa jotenkin siedettävästi. Noihin aukkoihin pitäisi kans päättää mitä niihin tulee listoiksi. Ehkä maitolasia, savulasia, tummaa puuta tai jotain ihan muuta.

Täyttä.
Tosta 10x10 laatat tulee kylppärin lattiaan ja noi ruskeat lasimosaiikit sitten noihin matalien seinien päätyihin ja päälle. Harmaa lasimosa tulee osaan kodinhoitohuoneen seinistä.

Ei isompia suojakupuja tukusta löytynyt. Kaippa noi sitten suojaa tarpeeksi kuumuudelta.

Ei kommentteja: