-täsmähaku

torstai 10. heinäkuuta 2008

Pesuhuoneen kimppuun.

Muutaman viikon loma tuli taas töistä riesaksi, joten raksailuun jää taas vähän paremmin aikaa. Hannan isa tuli viikoksi auttelemaan hommissa, joten eiköhän jotain saada aikaiseksi. Tarkoitus olisi vesieristellä kylppäri, wc ja khh ja laatoitella mahdollisimman paljon.

Muuta pientä näprättävää riittää myös, ettei loma ihan tylsäksi jää. Seiniä pitäisi hieman tasoitella/oikoa/pohjamaalata, halogeeneille pitää askarrella suojakuvut paikoilleen, erkkerin ja olkkarin katon vois hipasta kasaan, talo pitää maalailla ulkoa, katolle tehdä muutama läpivienti piipulle ja putkille, alaslaskettu katto väsäillä alakerran vessaan ja eteiseen, keskuspölynimurin putki vetää yläkertaan.. jooh. Alotetaan noista ja mietitään toiselle lomaviikolle kans jotain projektia :).


Khh odottelee laattaa seiniin ja lattiaan. Niiden jälkeen pitää roudailla kalusteet sisään ja väsäillä katto loppuun. Taustalla uusi Kiekens tuli vanhan Kiekenssin tilalle. Kyllä imee!

Siittä se lähtee..
..ja tohon päästiin. Alakerran vessa ja kylppäri vesieristetty ja kylppäriin pääsi jo laattaa lätkimään seinään. Tosta jatketaan.

Noin 30e investoinnilla sai riittävän laattaleikkurin näille laatoille. Kyllä tolla yhden talon laatat ainakin leikkaa.

Käväsin tossa yksi päivä Janin ja Riikan Eedenistä vohkimassa muutamia puita ja kukkasia omalle tontille. Pitää multaa tilailla vaan tontille, niin saa kukat ja puut omille paikoilleen. Kiitos vaan, haetaan lisää jos noi ei lähe kasvamaan :)

Erkkerin kattoon rupesin upottelemaan halogeeneille suojakupuja. Hieman joutu muuttelemaan halogeenien määriä ja paikkoja alkup. suunnitelmista. Aikas väsääminen noissa on nyt kun höyrynsulku on jo vedetty ja koolauksia menee sinne ja tänne. Kuvutkaan eivät ihan pienimmästä päästä ole.

Ei kommentteja: