-täsmähaku

tiistai 22. heinäkuuta 2008

Lomat loppu, kesä meni.

Lomat meni hienosti raksalla ja taas jaksaa painaa töissäkin hommia seuraavaan lomaan asti - not. Hieman kuvapäivityksiä mitä tuolla työmaalla on nyt tässä saatu aikaiseksi.


Kylppäri aikas hyvin seinien osalta laatoitettu. Parit isot laatat vielä seiniin ja mosaiikkia paikoilleen, niin pääsee lattiaa tekemään.

Takapihaa hieman siivoiltiin puhtaaksi vanhempien kanssa. Isä urakoi vielä noi "raksajätöspuut" uuteen uskoon ja poisteli naulat niistä. Loppuviikosta vois koittaa jo maalailla talon lopulliseen väriin jos kelit sallii. Kovasti odottelen myös aikaa ja aurinkoa, että pääsisi ton terassin ja parvekkeen kimppuun.

Piipulle ei olla päätetty pintaa vielä. Vaihtoehtoja kyllä riittäis, mutta katotaan nyt mikä tohon sopisi.

Olkkarissa katto valmis ja seinät maalattu. Noita kulmia joutuu vielä hieman fixaileen. Hieman pääsi teippi vuotaan maalia ja tais kohdistinkin olla hieman epäkunnossa, joten jälki ei ihan parasta ole.


Teräspalkitkin menivät hienosti piiloon. Hanna väsäili äitinsä kanssa niille passelit kotelot. Noihin vielä listat päälle, niin hyvältä näyttää.

Myös erkkerin, olkkarin ja leffahuoneen höyrynsulut liimailtu lattiaan kiinni. Seinäelementin alle väsäilin vintti-iitasta soirot pohjille ja sitten uretaania täyttämään loput raot. Kivellä lattia puhtaaksi, liimaa pintaan ja sulku siihen tiiviisti kiinni.

Eteisen katto laskettu alas ja viemäriputket äänieristetty villalla. Keskuspölynimurin putket tuli myös samalla urakoitua yläkertaan asti.

Ei kommentteja: