-täsmähaku

perjantai 29. elokuuta 2008

Meno jatkuu..

Taas koitettu ahertaa aamut ja illat raksalla. Välillä tosin joutuu töissäkin käymään aikaa tuhlaamassa. Ensi viikolla tulisi sähkäri ja putkari käymään, joten pari päivää aikaa väsäillä alakertaa mahdollisimman pitkälle, ettei niille ihan turhaa käyntiä tule. Keittiö pitäisi jotenkin saada kohdikseen ja vessaan, leffahuoneeseen ja kylppäriin paneelit kattoon, kaivo muurata tiiviiksi, ja ja joo..

Päätettiin sitten pienen pohdinnan jälkeen sähkökalusteissa tyytyä perinteiseen Jussi -sarjaan. Hanna tykkäsi Enston Impressivo -sarjasta ja omasta mielestä se näytti ja tuntui lelulta ja itse taas olisin valinnut Strömforssin Artic Decorin, joka taas Hannan mielestä oli epäsopiva. Berker B.7 taas olisi ollut kaikkien mieleen, paitsi lompakon. Katteltiin myös noiden Strömmin ja Enston peitelevymallistoja, jotka eivät kyllä ulkonäön ja hinnan puolesta säväyttäneet alkuunkaan. Joskus sitten vanhana ja rikkaana vaihdetaan noihin Berkereihin.

Leffahuoneeseen laitettiin halogeenikuvut kattoon ja seinät ovat nyt tasaiset ja maalatut. Päätyseinä maalailtiin tumman punaiseksi ja loput seinät sitten vaaleiksi.

Leffahuoneen kiviseinään kokeiltiin jotain koristemaalia tms, mutta eipä siihen nyt kummosia koristeita ainakaan tolla maalilla tullut. Jatketaan harjoituksia ja vaihdetaan hieman jäykempään tavaraan.

Kylppärin laatotukset ja saumakset valmiina muutamia laattoja lukuunottamatta, jipii! Katon laskin myös alas, niin pääsee senkin tekemään valmiiksi. Sauna olisi sitten seuraava isompi projekti.

Vessaan mallailtiin allasta, mutta tohon joutuu tilaamaan uuden tason. Toi 40cm taso ei oikein istu ton ison altaan alle kunnolla. Olis tonne vassaan mahtunut näköjään isommat kaapitkin, mutta kaippa se hammasharja noihinkin mahtuu.

Muutama päivä oli sateentonta ja pääsi hieman taas maalailemaan. Käsiteltiin myös parvekkeen puut ettei ne ihan pystyyn homehdu.

Ei kommentteja: