-täsmähaku

lauantai 6. syyskuuta 2008

Sähkäri toi lämmöt taloon

Sähkäri käväsi häärimässä talolla ja viritteli lattialämmitykset toimintaan. Samalla hän asenteli alakertaan rasioita ja kytkimiä paikoilleen, sekä selvitteli teknisentilan johtohässäköitä. Nyt pysyy kämppä mukavan lämpösenä! Pihavaloja ollaan myös miettitty, mutta vielä sopivaa ei ole löytynyt. Tällä hetkellä Karluxin Kaari tuntuis kivalta meidän tönöön. Karluxilta löytyis myös sopivat pihavalotkin jos siihen sitten päädytään.

Keittiö alkaa olemaan kohta ovia ja koneita vaille valmis. Altaalle leikattu paikka, sekä liesi paikoillaan ja seinässä kiinni. Laatoitus on vielä kesken, mutta se ei monen tunnin projekti ole.


Vessa kalusteita vaille valmis. Katto tehtiin muusta talosta poiketen päärynäpuu mdf-paneelista. Kaakelit saumattu ja silikonit levitetty. Nyt vain odotellaan uutta tasoa altaan alle, niin saadaan kalusteet paikoilleen.

Halogeeneille porailin reikiä kattoon ja hieman sähkäri jo ehti sinne pohjia laittelemaan.

Enston Jussi-sarja - ihan kivalta nekin näyttää sitten loppujenlopuksi.

Tasoksi valittiin Gorenjen induktioliesitaso EIT699ENo. Kohta pitää mennä kiertelemään kauppoja ja valitsemaan loput kodinkoneet. Gorenjen Ora-Ïto -sarja vaikuttais kivalta, mutta pitää nyt käydä sitä livenä jossain katsomassa.

Altaalle sahailtu reikä ja reunat pariin kertaan lakattu. Allas on sen verta iso, että joutui kaapin aukkoakin hieman sahaileen.

Siinä se allas sitten köllöttelee, Stala ComboXL CB-33.

Induktion aukko sahailtu ja alakaappiin tehty parit tuuletusreiät.

Taso paikoillaan ja taakse tuleva tasokolmio asennettu.


Toiselle sivulle piti tulla samanlainen kulma kuin lieden kohdalla, mutta päätettiin sitä hieman modifoida. Pienennettiin korokepuuta, niin saatiin alas tasolle hieman enemmän työskentelytilaa.

Ei kommentteja: