-täsmähaku

tiistai 9. syyskuuta 2008

Syksyyn valmistautumista.

Otettiin itseämme pillistä kiinni ja päätettiin tehdä tällä viikolla yläpohja loppuun. Parit aamut siellä nyt hääritty ihanassa villapölyssä ja kyllä se vaan niin on, että tasoittamimen on x-kertaa hauskempaa hommaa mitä villojen laittaminen putkiin/yläpohjaan. Kutiseva villa, hiki ja ahtaat tilat, mikäs sen hauskempaa.

Piippu nostettiin myös yläpohjaan ja seuraavaksi saa sitten leikellä kattoon ulosviennit samalla kun muutkin putket nostetaan katolle.

Katolle saatu rappuset ja kulkusilta. Tuolta on hyvä tiirailla miten naapurin raksaprojekti etenee :). Tällä viikolla pitäisi myös kourut, syöksyt ja loput lumiesteet olla asennettuna.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä niiiiin tiedän ton tunteen tuolla yläpohjan villoitus kekkereissä =)... Keväällä sain onneksi homman tehtyä. Yläkolmiossa ryömiminen oli tietty vielä mun hommia kun pienikokoisena naisena oli "kätevämpää" minun sinne ryömiä villoittamaan kuin miehen. Vettä kului kun piti yrittää pitää nestetasapainoa yllä kun pikkasen hiki virtasi. Meillä vaan on tuo alakerta jäljessä teistä, nyt on seinät vasta saatu levytettyä loppuun ja seuraavana olisi ohjelmassa myös eräs erittäin kivalta vaikuttava homma eli yläkerran lattialämmityskaapeleiden väliin tulevien gyproc-suikkujen teko ja mäskitasoitukset jne. Kommentoipi mukavaa raksablogia seuraava Tellu

Mika kirjoitti...

Ton tunteen taitaa muistaa vielä pitkään :). Olis silloin joskus pitänyt kerralla tehdä valmiiksi, mutta kun ei ollut pakko niin se jäi sitten. Nyt kun syksy tulee ja lämmöt on talossa, niin ei auta venyttää projektia enää.