-täsmähaku

perjantai 26. syyskuuta 2008

Maalausta, silikonia ja vessan kasausta.

Noniin. Kelit paranivat sen verran, että uskallettiin hieman taas taloa maalailla. Otettiin lainaksi tommonen pieni henkilönostin ja sillä päästiin hienosti tonne katon rajaan asti. No joo, onhan se hieman ylimitoitettu, mutta pääsee ainakin tarpeeksi korkealle :). Isukki otti nupit haltuun ja maalailli talonpäädyn ja parvekkeen yläpuolen korkeat paikat. Toinen pääty olisi vielä maalaamatta, mutta vlopuksi taas sateita lupaili..
Tekninentila sai myös laatoituksen betonin päälle. Parit laatat vielä puuttuu, mutta sillä nyt ei niin kiirusta ole.

Muuten sitten aika menikin alakerran vessan kasaamisessa ja silikonin levittämisessä keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen.Dexter 20Z: Työkorkeus 20m, nostokorkeus 18m, nostokyky 215kg.. otetaan huomenna kuvia tuolta 20m:stä jos kelit sallii.

Joutuu vielä ilman vessan ovea käymään asioilla. Ainiin, pyttykin puuttuu ja housut jalassa.. no hätä ei lue lakia vai miten se meni..


Hieman tuli vessaankin vääriä palikoita. Allastaso tilattiin jo leveämmäksi ja seuraavaksi joutuu tilailemaan oikean peitelevyn altaan alla olevaan kaappiin.

Kylppäriin viritellään seuraavaksi kalusteet paikoilleen. Jotain tommosta sinne on tulossa. Hieman tulee toi viemäriputki liian eteen, mutta koitetaan saada se kaapin alle jotenkin piiloon.

Ei kommentteja: