-täsmähaku

lauantai 4. lokakuuta 2008

Vuosipäivä!

Talopaketin saapumisesta on nyt vierähtänyt tasan vuosi - nopeasti tämmöinen vuosi vierähtää jos tekemistä riittää. Hyvin muistaa vielä fiilikset kun talopakettia otettiin aamuhämärissä vastaan ja pähkäiltiin minne mikäkin elementti tulee. Nyt kun tätä mennyttä vuotta muistelee, niin aikas paljon "vapaa-ajasta" on ollu raksahaalarit niskassa ja muu elämä on saanut olla aikas rauhassa. Hieman on vierailut/tapaamiset/harrastukset ystävien kanssa vähentyneet ja kotonakin puheenaiheet aina jotenkin raksahommiin liittyneet. Paljon on tässä vuoden aikana uusia asioita oppinut ja onneksi ystävyyssuhteetkin on vielä tallella, joten plussanpuolella on kokonaistilastot. Onneksi muuttopäiväkin on jo sen verran lähellä, että voi jo kohta tupareita miettiä :).

Loppujen lopuksi hienosti on vuosi mennyt, eikä mitään epäluottamuslauseitakaan ole omassa perhepiirissä tullut vastaan. Osaksi vaikuttaa se, että kumpikin meistä on raksahommissa ollut aktiivisesti mukana ja samanlaiset näkemykset kummallakin kiikarissa. Hyvin tosin ymmärtää nyt sen, miksi osa raksapariskunnista ottaa iskuja suhteelleen rakennusvaiheessa ja päätyy eroon ennenkuin projekti on valmis. Jos toinen osapuoli tekee ensin ansiotyön ja sen jälkeen raahautuu raksalle hakkaan päätä seinään, niin tuskin mehuja enää hirveästi riittää iltasella toiselle osapuolelle, joka on kotona pitänyt vanhaa kämppää asuttavassa kunnossa ja odottaa huomiota kumppaniltaan. Meillä on mennyt niin, että Hanna on tehnyt saman homman raksalla kuin minä ja pitänyt vielä nykyisen asunnon kuosissa (ja minä en ole valittanut) ja homma on sujunut hienosta :). Kiitoksia Hannalle jaksamisesta!

Fiilistellään nyt parilla vuoden takasella kuvalla ja jatketaan juttua nykytilaneesta sitten huomenna.


"Elämä ei koostu niistä päivistä, jotka ovat menneet, vaan niistä, jotka jäivät muistiin"
- Pjotr Pavlenko -
1 kommentti:

tuijam kirjoitti...

Onnea työntäyteisen vuoden suorittamisesta! Meillä tuo vuosi on kohta aluillaan, sillä talopaketti saapuu ensi tiistaina aamun hämärissä.