-täsmähaku

lauantai 18. lokakuuta 2008

Kaikkea pientä tapahtumaa

Otin viime perjantaina vapaata ansio(?)työstä ja päätettiin rehkiä se päivä raksalla kokonaan. Alunperin putkarin piti tulla hommiin jo silloin, mutta ei sitten päässytkään raksalle. Eipä siinä mitään, haettiin alakertaan osa hanoista, pöntöt, vesiautomaatti ja varaaja odottelemaan putkaria ja tehtiin läpiviennit yms putkarille valmiiksi. Putkari käväsi lauantaina ihmettelemassä tavaroita ja kirjoitteli ostoslistaa, mitä käy maanantaina hakemassa ennenkuin tulee tekemään liitoksia.

Muutakin pientä näpräystä saatiin tehtyä, joten ihan hukkaan ei vapaapäivä mennyt.

Mistäs aloitetaan..


Vanhemmat pongasivat lehdestä edullisen pressutallin (3m x 6m) ja päätettiin pistää se tulevan autotallin paikalle toistaiseksi. Saa sinne sitten talveksi jemmaan raksatavaroita ja muuta säilömisen arvoista. Autotalli jää nyt kuitenkin kevääksi, joten jotain säilytystilaa tarvitaan myös pihalle.

Koska tulisija on nyt aktiivisessa käytössä, niin asennettiin häkä- ja palovaroitin toimintaan. Noi hälyttimet on sen verran halpoja henkivakuutuksia, että ajateltiin laittaa niitä asuntoon riittävästi.


Pesuhuoneeseen saatiin lätkittyä katto valmiiksi. Päätettiin tehdä pesuhuone ilman saumoja sekä ilman listoja ja ihan hyvin se onnistu. Seinät olivat onneksi suorat, ettei mitään kummosta säätöä tarvinnut tehdä. Saunan ja pesuhuoneen kattoon tulee lasiseinän kiinnikkeet, joten ne saumat jää sopivasti listan alle piiloon.


Vessaan tulee Oras Cubista käsisuihkun kanssa.

Kodinhoitohuoneeseen valittiin Damixa Venus 16000.

Alakerran wc:n ja kylppäriin tulee Gustavsbergin 2300 Duo hoitamaan pienemmät ja isommat asiat.

Kaivosta kiskotaan vesi taloon ISKU-Jet 350R:llä. Otettiin pumppu sitten tekniseentilaan, ettei tarvi kaivossa selvitellä miksi uppopumppu ei toimi.


..ja lämmintä vettä tuottaa Jäspin VLM 300S.

Suihkut pitäisi tulla maanantaina, joten niistä sitten kuvia myöhemmin.

Ei kommentteja: