-täsmähaku

lauantai 25. lokakuuta 2008

Laminaatit lattiassa

Viime kirjoituksesta vierähti taas viikko ja kyllä siinä ajassa jotain on raksallakin tapahtunut. Nyt alkaa jo näyttämään kotoisammalta kun saatiin laminaatit lattiaan ja eteisen komero kasattua loppuun. Leivinuunikin on korkattu ja pizzat ja pullat kuumennettu (pakaste versiot tosin.. :). Kattokin on kohta valmis ja kohtapuoliin pääsee listoittelemaan.

Kodinkoneet on nyt valittu ja ensiviikolla ne on toivon mukaan asennettukin.
Näihin päädyttiin:

Kaappipakastin: Bosch GSN32A71
Jääkaappi: Bosch KSK38A65
Astianpesukone: LG LD2293THB
Erillisuuni: Electrolux EOB64140X
Mikroaaltouuni: Electrolux EMS26405X
Liesituuletin: UPO CH9290
Keittotaso: Gorenje EIT699E
Pyykinpesukone: Electrolux EWF16589
Kuivausrumpu: Electrolux EDC77550W


Siitä se idea sitten lähti. Päällystettiin piippu ensin multifixillä, käsiteltiin pinta sienellä epätasaiseksi ja maalattiin takaseinän värillä. Hieno tuli, itse ainakin tykkäämme. Olisi voinut tosin tehdä koko takaseinän samalla lailla, jos olisi tiennyt millainen lopputulos tulee. Pinta on kovaa kuin kivi eikä murene pois kovemmassakaan rasituksessa.

Alakertaan saatiin laminaatit lattiaan, jee! Vielä puuttuu laatat kuistilta ja lattia olisi valmis. Aikas helppoa hommaa vaikka pari kertaa pontit irtoili ja leikkaukset meni päin jotain. Väri ja tyyli on juuri sellainen mitä haettiinkin.

Eteisen komeroon pistettiin hyllyt ja ovet paikoilleen. Kyllä tonne jo jotain vaatteita mahtuu. Lattioihin vedettiin paffit päälle ettei heti piloille mene :)

Kylppäriin ja saunaan kasailtu paneelia kattoon ja seinään. Putkari kävi kytkemässä kaikki hanat mitä oltiin raksalle saatu ja liimaili pöntöt sekä altaat paikoilleen. Suihkuissa tuli pientä ongelmaa, mutta kyllä sekin jotenkin ratkeaa. Hanakulmat olisi pitänyt upottaa hieman syvemmälle, että suihkusetti (Svedbergsin Quatra) olisi istunut seinään paremmin. Noh, kyllä se nytkin siihen saadaan jotenkin.

Ei kommentteja: