-täsmähaku

maanantai 16. kesäkuuta 2008

Hyvin miehitetty viikonloppu

Viikonloppuna olikin talo täynnä ahkeria työmiehiä, kun kummankin vanhemmat olivat samaan aikaan auttamassa. Ihan mukavasti sitä sitten edistyttiinkin: lattia osittain hiottu, kylppäriin muurattu "väliseinät", seiniä tasoteltu, kattopaneelia isketty keittiöön, kodinhoitohuoneen katto alaslaskettu, keskuspökynimurin putkea vedetty parit metrit, jne.
Nyt olisi tarkoitus saada keittiö siihen mallille, että saadaan kalusteet laitettua paikoilleen. Hieman seiniä joutuu vielä tasoitteleen ja maalaan, sekä höyrynsulku pitäisi liimailla lattiaan. Sitten roudaillaankin kalusteet paikoilleen.


Keittiön kattoon päästy lätkimään valkoista mdf-levyä. Valittiin neutraali katto niin ei hypi silmille. Kattovaloille jätetty aukot, tosin niitä pitää vielä suurentaa 200x200 kokoisiksi. Valoiksi on suunniteltu Lumiancen Insaver 200 Quadretto.
Kodinhoitohuoneessa laskettiin kattoa ja seuraavaksi sitten pikipaperi paikoilleen ja loput laudat kattoon.

Kylppäriin tehtiin altaan ja wc:n väliin pieni seinä. Samanlainen tuli myös vastakkaiselle puolelle. Seiniä joutuu vielä hieman tasoitteleen ja suoristeleen ennenkuin pistetään vedeneristys.

Ei kommentteja: