-täsmähaku

torstai 26. kesäkuuta 2008

No niin no..

Ei ihan mennyt tää päivä putkeen. Vaimo soitteli aamusesta, että Kiitolinjalta oli joku rimpautellut ja kysynyt, koska voi kodinkoneet tuoda tontille. No se oli siinä ihmetellyt, että oonko tilannut koneet mitään kertomatta vai mitä kummaa. No ihmettelin itsekkin yhtä paljon ja soitto kiidolle varmisti, että kasa Electroluxin kodinkoneita olisi terminaalissa odottelemassa kotiinpääsyä. Sanoin kiidon miehelle, että en mitään koneita ole tilannut ja varmistettiin nimet ja osoitteet vielä kerran. Kaikki oli kuitenkin oikein ja olimme kummatkin vähän wtf. Rahtikirjoista ei selvinnyt muuta kuin lähettäjä, joka oli Electrolux/Pori.

No puhelinrumpa käyntiin. Hannan isä koitti tavoitella keittiömyyjää, joka oli tietenkin lomilla ja käynti jälleenmyyjälläkään luona ei auttanut. Soittelin sitten luxille joskos ne selvittäis mistä ne on tulossa. Tovi siinä sitten vierähti ja pieni toivonkipinä kipusi ottikkoon joskos raksamessujen aktiivinen kilpailulappujen täyttely olisi poikinut kodinkoneet kotio. No näin ei kuitenkaan käynyt :(. Eipä siinä sitten mitään. Electroluxin edustaja sanoi, että kaippa ne sitten takas Poriin lähtee ja lopetettiin puhelu.

Siinä sitten raksalle ajaessa kävi reissaavia kodinkoneita sääliksi ja pirauttelin vielä luxin edustajalle takas. Ehdotin että voin niille kodin tarjota, jos vaan viilataan hinta kohilleen. Luultavasti 3-4vk päästä vastaavat koneet on kuitenkin johonkin hintaan itelle tulossa. No eipä se sitten ihan niin helposti käyny ja koneet heitti Tampereella uparit ja reissaavat sitten kohti Poria, heihei.

Raksalla sitten jatkettiin keittiön kasaamista. Putkari kävi mutkittelemassa viemärivedot ja katteltiin muut vedot kohilleen. Keittiötasoihin se kasaaminen sitten toppasi. Kun ei mahdu niin ei mahdu. Yksi taso oli sitten ihan väärän mittainen tai sitten en vaan osaa. Palapelin palikoita siinä tovi pyöritettiin ja tarkistettiin oliskos seinät kutistuneet kittauksesta vai mikä mitta mättää. Seinät olivat kuitenkin oikein keittiötilausmittojen kanssa eli joku levy on vaan väärän mittainen, joko kulmalevy tai sitten tasolevy.

Muuten päivä menikin sitten Kiekenssin teollisuusimurin purkamisessa ja putsauksessa. Piti hieman pahaa rohinaa kun sillä imuroi eikä imutehokaan perus harjaa voittanut. Osiin, paineilmaa rööreihin, pesu ja vahaus. Lopputulos tietenkin 0, kuten arvata saattoi. Rohisee vieläkin eli luultavasti toinen imumoottori sökö.

Semmosta tällä kertaa - Moro sano poro kun jäkälä loppu!
Huomenna jatketaan reenejä.
1 kommentti:

Jani kirjoitti...

http://osaa.fi/

:)