-täsmähaku

sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Juhannus raksalla.

Juhannus meni ihan kivasti raksalla. Muutamat kaverit poikkesivat grillailemassa ja vuorostaan kävästiin myös kaverin raksalla visiitillä. Aitaa koitettiin pystytellä aina kun sade antoi periksi, mutta eipä se sitten hirveästi antanut.
Pari viikkoa olisi tähän väliin kesälomaa, joka toivottavasti menee raksalla täyspainotteisesti. Pitää koittaa saada vaan mahdollisimman paljon aikaiseksi, ettei turhaan tule lomailtua :)


Keittiö maalattu ja hieman jo soviteltiin kalusteita omille paikoilleen. Listat pitää kävästä vielä ostamassa kattoon, niin voi sen jälkeen aloitella asentamista. Onneksi on kootut paketit, ettei tarvi kaikkia palikoista kasata osista.

Tommonen aita olisi tarkoitus laittaa koko etuosaan kunhan kelit hieman paranee. Ei kovin mielekästä hommaa vesisateessa.

Lattiasta nouseva radonputkiston aukko eristetty bitumimassalla. Siittä se nousee viemärin tuuletusputken kanssa yläkertaan ja katolle.

Pari ylimääräistä kerrosta villaa khh:n kattoon ja viemäriputkien ympärille. Eristää lotinat ja litinät sitten hieman paremmin.

Ei kommentteja: