-täsmähaku

perjantai 13. kesäkuuta 2008

Kalusteet saapuivat

Aamulla kurvailin kuntaan kyselemään rakennustarkastajalta hieman muuttotarkastuksesta ja siihen liittyvistä ehdoista. Nyt näyttää siltä, että väsäämme ensin alakerran johonkin asuttavaan kuntoon ja loput sitten kun asutaan siellä (juu, onhan siinä hieman riskiä...). Säästöä tulee niin ajassa kuin rahassa, jos muutamme "raksalle" asumaan/rakentamaan.
Tänään tosiaan tulivat sitten talon kalusteet. Jotain jäi vielä uupumaan, mutta keittiö, khh ja komerot pamahtivat päivällä pihaan. Vettä satoi koko päivän, mutta sopivasti kun Domus-rekka peruutteli pihaan, niin sade taukosi - onneksi. Siinä sitten kanneltiin tavarat sisälle ja vlopun aikana tulee vielä loput kalusteet, laatat ja paneelit. Minnehän ne kaikki sais mahtumaan..


Peiteltiin 7 lavallista kalusteita sateelta suojaan. Onneksi sade sitten loppui, niin saatiin tavarat kuivana sisään.


Keittiö ja kodinhoitohuone toimitettiin valmiiksi koottuina (kaikki <=600mm) ja komerot ja tilanjakajat kasaillaan itse sitten paikoilleen. Olis noissa ollut aikas kasaaminen jos ite olisi sen tehnyt, joten tässä kohtaa ei viittitty säästää. Kyllähän noidenkin laittamisessa paikoilleen hommaa riittää.

Ei kommentteja: