-täsmähaku

keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Samaa hommaa vieläkin..

Viimeksi tasoiteltiin ja niin tasoitellaan vieläkin, mutta kohta alakerta rupeaa olemaan valmis seinien osalta. Kaikki seinät pitää kuitenkin vielä käydä vatupassin ja lampun kanssa läpi, ettei ihan hirveitä monttuja jää näkyville - hidasta hommaa.
Kylppäriin oon levitellyt 1. kerroksen tasotetta ja tänään levittelen toisen kerroksen ja toivon, että seinät ovat suorassa. Muuta ihmeellistä ei sitten ole tapahtunutkaan. Rappusista ollaan pyydetty tarjouksia, mutta mitään ratkaisua ei vielä olla tehty. Halvemmalla selviäis jos tekis itse, mutta kokemus siltä osin on aikas vähissä.

(Ja juuri tulleen puhelun mukaan koko asunnon kalusteet tulevat ensi perjantaina. Muutaman viikon etuajassa edistymiseen nähden, mutta kaippa ne johonkin saadaan mahtumaan.)


Kylppärissä tasoittaminen aloitettu ja sauna täytetty rojuilla ainakin toistaiseksi.Seinät jo aikas vaaleassa kunnossa, mutta kyllä tossa vielä hommia piisaa. Hanna väsäili olkkarin ja keittiön seinään 3 aukkoa koristeeksi ja muutenkin ne avartaa kivasti tota tilaa. Niihin saa sitten kaikkia kivoja pikkuesineitä pölyyntymään :).

Eteisen kattoa laskettiin vielä 10cm, niin saatiin hieman lisää villaa sinne ja alhaaltakin villat lomittain kattotuolien kanssa. Hieman viime talvena tuntui turhan vilposelta toi eteinen, mutta nyt pitäisi olla hjyvä.

Ei kommentteja: